Facebook  Google +  Linkedin  Mailto  Twitter

 • Centrala Telefonica Virtuala
  Serviciul de centrala telefonica virtuala prin Internet

  Virtual Office

 • Cloud Call Center

  Cloud Call Center

  Infrastructura de Call Center ca un serviciu SaaS
 • Hosted PBX

  Replace Old Gear

  Inlocuieste acum echipamenul tau vechi cu un serviciu de noua generatie

VoIP Beneficii

Virtual Office este un serviciu de comunicatii prin Internet, utilizand tehnologia VoIP. Inainte de toate este un serviciu de telefonie de afaceri.

Vorbeste de oriunde in lume

Ca utilizator "Virtual Office", oriunde in afara tarii, poti apela gratuit colegii  sau clientii din tara  la tarife locale, eliminand costurile de roaming. Foarte simplu, doar conectandu-te la Internet printr-un smartphone sau notebook, prin 3G sau WiFI. Poti fi oriunde, hotel, in aeroport, intr-un loc cu retea wireless, extensia telefonica de birou poti sa o iei cu tine oriunde pleci si apelezi destinatii internationale la tarife foarte mici.

Fii diferit. Personalizeaza-ti imaginea firmei tale

Instaleaza un Receptionist Virtual

Chiar daca sunteti o firma mica puteti proiecta o imagine profesionala cu o structura departamentala utilizand functia Auto-receptionist, sau IVR (Interactive Voice Response). Aceasta va intampina clientii cu un mesaj personalizat si va ruta apelul catre un departament, in functie de optiunile alese (Apasa "1" pentru vanzari, apasa "2" pentru a fi transferat la service , apasa "3" pentru a afla orarul de functionare samd..).

Personalizeaza-ti mesajele

Fiecare utilizator isi poate crea propriile mesaje personalizate, cum ar fi mesajul de intampinare sau cel in care nu e disponibil, isi stabileste singur regulile de redirectionare a apelurilor cu functia "Find-me / follow me" samd..

Prezenta globala cu numere internationale

Ai un business cu clienti si partneri potentiali in toata lumea? Mediul de afaceri de azi este puternic globalizat.Stabilesti o prezenta de afaceri in orasele si pietele principale ale lumii prin numere de telefon internationale. Clientii suna pe aceste numere si vor fi directati catre agenti sau operatorii din firma.

Nu pierde nici un apel important

Esti pe drum si un client suna la birou. Daca nimeni nu preia apelul, acesta este rutat conform unor reguli prestabilite, catre numarul de acasa sau mobilul Dvs. Daca apelul este dupa orele de program, este rutat automat catre voicemail. Cand verifici mesajele din email, gasestii voicemailul ca un fisier atasat unui mail.

Ramai in contact cu afacerea ta, comunica eficient de oriunde

Vezi care din colegii tai este disponibil sau la birou cu functia de "prezenta". Chiar daca esti in biroul alaturat, la masa, sau pe alt continent, de pe telefonul mobil sau notebook le poti trimite mesaje instant, primesti, dai si transferi apeluri, trimiti documente prin fax ca si cum ai la biroul tau.

 • VoIP Phones

  Virtual Office

  Serviciul de centrala telefonica virtuala. Inlocuieste vechea centrala cu un serviciu cloud PBX.
  Afla mai multe
 • Virtual Call CenterHosted Call Center

  Call Centerul tau, fara echipamente instalate, disponibil ca un serviciu SaaS.
  Afla mai multe
 • SIP TrunkingSIP Trunking

  Conecteaza centrala PBX la serviciile VoIP pentru a descoperi noul standard in comunicatii.

  Afla mai multe

Beneficii

 • Nu ai nevoie de echipamente instalate in firma
 • Reduce costurile intre 30 si 70 %
 • Functii de comunicatii avansate, mobilitate a utilizatorilor
 • Serviciu SaaS ,flexibil si eficient